Carrière als Finance Professional | YER.nlHet volgende hoofdstuk van jouw loopbaan als Interim Finance Professional begint op https://bit.ly/2JPGx2e

De voordelen van een carrière als Finance Interim Professional via YER:
Werken als Finance Interim Professional via YER, hoe ziet dat er precies uit? Check deze video waarin Adrienne en Frank jou een inkijkje bieden in hun carrières als interim professionals. Loop mee met deze ambitieuze talenten en ontdek de vele voordelen van gedetacheerd werken bij finance-, banking- en insurance-organisaties via YER.

Variatie:
Door het ruime aanbod aan functies binnen YER’s uitgebreide bedrijfsnetwerk, leiden onze Finance Interim Professionals een zeer gevarieerd werkleven. Genietend van uitdagende opdrachten bij interessante bedrijven plus de leerzame én sociale contactmomenten met hun collega-interim professionals, is geen dag hetzelfde voor Adrienne en Frank.

Aandacht voor persoonlijke en professionele groei:
YER’s uitgebreide aandacht voor professionele ontwikkeling – door onder meer competentiegerichte trainingen en externe opleidingen – zorgen ervoor dat YER Finance Interim Professionals boven zichzelf kunnen uitstijgen. YER’s individuele coachingsessies zorgen hiernaast voor zelfinzicht. De daaropvolgend aangeboden handvatten zorgen voor de persoonlijke groei van onze professionals.

Uitdagende functies bij gerenommeerde bedrijven:
YER’s Finance Interim Professionals werken onder meer voor Jumbo, Philips, Trimble, VolkerWessels Telecom, CBRE en Fujifilm. Binnen deze bedrijven werken zij op afdelingen zoals Tax Control, Accounting Control en Business Control. Op deze afdelingen vervullen onze professionals functies als o.a. Financial Controller, Financial Analyst en Business Controller. Ruime keuze dus, uit uitdagende functies bij gerenommeerde organisaties binnen YER’s uitgebreide netwerk.

Verzekerd van inkomsten:
Met opdrachten die gemiddeld zes tot negen maanden duren, weet je als interim professional via YER zeker dat de muren niet op je af gaan komen. De zekerheid van een vast contract zorgt er daarnaast voor dat jij je 100% kunt focussen op je interim-job, en niet bezig hoeft te zijn met een eventuele volgende klus. YER zorgt namelijk voor een continu aanbod van projecten voor Finance Interim Professionals.

De voordelen van werken als Interim Finance Professional via YER op een rijtje:
– Aantrekkelijke contractvoorwaarden
– Uitdagende opdrachten
– Zekerheid aan opdrachten
– Gerenommeerde bedrijven
– Focus op professionele ontwikkeling: inhoudelijke en competentietrainingen
– Focus op persoonlijke ontwikkeling: persoonlijke coachingsessies
– Mogelijkheden voor externe opleidingen
– Informele sociale bijeenkomsten met collega-interim professionals
– Intensief contact met je YER-consultant over jouw loopbaan

Meld je aan voor een nieuw hoofdstuk in je loopbaan Interesse? Dan horen we graag van je, want YER is altijd op zoek naar enthousiaste, ambitieuze professionals die willen werken bij Finance-, Banking- & Insurance-organisaties. Meld je dus vandaag nog aan.

source

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *